شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ | Sat 23 Nov 2024
    برای اطلاع از تعرفه هزینه تبلیغات در باشگاه خبری فراساحل با ما تماس بگیرید
    جهت انتشار رایگان اخبار فعالیت های شرکت خودتان در حوزه صنعت فراساحل با ما تماس بگیرید
    باشگاه خبری فراساحل؛ مرجع تخصصی انتشار اخبار صنعت فراساحل ایران و جهان
Breaking News
محیط زیست چهارشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۴ ، ساعت ۱۵:۰۷:۲۵

گرم شدن اقیانوس‌ها علت بیماری گونه‌های دریایی

باشگاه خبری فراساحل: گرم شدن آب‌ اقیانوس‌ها و دریاها با همه‌گیری بیماری‌ها ارتباط داشته و بر جمعیت گونه‌های دریایی در اقیانوس‌های آرام و اطلس تاثیر می‌گذارد. به گزارش باشگاه خبری فراساحل و به نقل از مارین نیوز، ستاره‌های دریایی در آب‌های ساحلی غرب آمریکا و کانادا درصد بالایی از یک بیماری‌ پیش‌رونده و تحلیل برنده را متحمل می‌شوند که بر اثر آن اندام‌های خود را از دست داده و در نهایت تلف می‌شوند.

علاوه بر این، لابسترهای ایالت نیوانگلند بر اثر شیوع نوعی بیماری، صدف‌های خود را از دست می‌دهند و در واقع شیوع این بیماری ناشی از بالا رفتن دمای آب دریاهاست.Ochre Star رایج‌ترین گونه ستاره دریایی در سواحل شمالی اقیانوس آرام در آمریکاست که در فاصله‌های سال‌های 2013 تا 2014 از شیوع یک بیماری پیش‌رونده و تحلیل برنده دچار آسیب شده و تلف شدند. به گفته کارشناسان، 90 درصد جمعیت این گونه جانوری از بین رفته و جمعیت گونه‌های بالغ به یک چهارم تعدادشان در مقایسه با زمان پیش از شیوع بیماری کاهش یافته است. همچنین سلامت بیش از 20 گونه دریایی دیگر از جمله ستاره دریایی sunflower که اکنون در جزایر سن‌خوان واشنگتن نسل آن عملا منقرض شده، تحت تاثیر این بیماری قرار گرفته است.


دروو هارول، نویسنده ارشدیک مطالعه در این باره گفت: شیوع این بیماری خیلی سریع رخ داده و زمانی اطلاعات کافی از آن به دست آوردیم که گستردگی آن چشمگیر شده بود. به نظر می‌آید عامل این بیماری، نوعی ویروس است که در بسیاری از ستاره‌های دریایی وجود دارد و در آب و هوای خنک تر نهفته می‌ماند اما در شرایط گرم تر فعال و خطرناک می‌شود. همچنین تغییرات ژنتیکی در ویروس می‌تواند عامل تاثیرگذار باشد. به گزارش روزنامه ایندیپندنت، به گفته هارول شیوع این بیماری در مدت گرم شدن آب دریاها اتفاق افتاده و ستاره‌های دریایی جزایر سن خوان در مناطق گرمتر بیشتر در معرض بیماری قرار دارند. همچنین در محیط گرم ایجاد شده در شرایط آزمایشگاهی مشاهده شد که ستاره دریایی سریع‌تر در برابر این بیماری تسلیم می‌شوند.



  کد خبر : 1268
  ارتباط با سردبیر : info@opc.ir
 

توجه :

در زمینه‌ انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است :
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «OPC» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • «OPC» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
اظهار نظر در خصوص این خبر :